Over binc - From waste to value

Als je een afvalbak zoekt voor je kantooromgeving, waar selecteer je dan op? Vooral op design? Op gemak? Op functionaliteit misschien? Soms is het een lastige keuze. Hoewel… met het unieke Binc concept krijg je het gewoon allemaal – en meer!

Want Binc is zéker functioneel: het afval wordt gescheiden in één systeem dat je eenvoudig zelf kunt uitbreiden van 3 naar 4 verschillende fracties. Handig als er eens een afvalstroom bij komt. Daarnaast kun je kiezen tussen een open of gesloten deksel. Dankzij een mooi staaltje Dutch design geeft Binc extra uitstraling aan elke werkomgeving. En Binc staat voor gemak. Zo kun je de gerecyclede zakken per afvalstroom direct aan de kleur herkennen en ze snel in de bak vastklikken dankzij een slimme uitsparing. De zakken zijn snel te wisselen en makkelijk schoon te houden. Daar zijn de schoonmakers ook blij mee.

Maar wat Binc écht onderscheidt van de rest, is de ingebouwde circulariteit. Daarmee is Binc niet zomaar een eigentijdse afvalbak, maar dé duurzame oplossing voor afvalscheiding op kantoor!

Dit zijn de voordelen:

  • Functionaliteit: afval scheiden in één systeem (geen losse afvalbakken).
  • Gemak: herkenbare fracties, eenvoudig te legen en schoon te houden – óók voor de schoonmakers.
  • Uitstraling: mooi design, past in elke werkomgeving.
  • Flexibel: alle modellen zijn voorzien van wieltjes en gemakkelijk te verplaatsen
  • Duurzaamheid: degelijke constructie en hoogwaardige kwaliteit.
  • Circulariteit: afvalbak is gemaakt van ingezamelde grondstof (VANG: Van Afval Naar Grondstof) die vervolgens weer afval inzamelt.
  • Bedrijfshygiëne: centrale afvalunit vervangt losse prullenbakken op de werkplek. Verkrijgbaar met een open of gesloten deksel.

Samenwerking Lune en Returnity

Een droom is werkelijkheid geworden voor Lune en Returnity. Door onze krachten te bundelen konden we samen werken aan de ultieme circulaire afvalbak. Daarbij hebben we met veel zorg en aandacht gekeken welke grondstoffen er nodig zijn om een duurzame afvalbak te ontwikkelen. Deze grondstoffen komen uit het eigen Nederlandse netwerk van Lune en Returnity en kunnen tot in de oneindigheid worden hergebruikt. Het gezamenlijke resultaat presenteren we nu met trots: Binc.

Lune ontwerpt, produceert en vermarkt producten waarmee klanten grondstoffen duurzaam kunnen inzamelen. Functionaliteit, ergonomie en duurzaam ontwerp staan daarin voorop. Met een speciale focus op Dutch design, wat alle producten ook qua uitstraling tijdloos en futureproof maakt.

Returnity werkt aan een wereld zonder afval en helpt toekomstbewuste bedrijven om duurzaam te kunnen ondernemen. Met services en circulaire producten zoals lease printpapier gaat Returnity samen met jou op weg naar een circulaire omgeving.

 

From waste to value

Binc is functioneel, staat voor gemak en heeft een mooi staaltje Dutch design. Al het afval wordt gescheiden in één systeem dat je eenvoudig zelf kunt uitbreiden van 3 naar 4 verschillende fracties. Super handig voor als er eens een afvalstroom bij komt. Daarnaast kun je kiezen voor een open of gesloten deksel. Ben jij klaar voor deze nieuwe afvalervaring?

Order now

© 2024 Binc | Disclaimer | Algemene Voorwaarden